Home Andet Har dit barn fortjent varmt tøj?

Har dit barn fortjent varmt tøj?

0
Har dit barn fortjent varmt tøj?

Alle vil gerne gå i varmt tøj i ny og næ, også børn, men man siger: ingen arme, ingen småkager. 

Alligevel er der gode grunde til at give dit barn varmt tøj. Det gør måske dit barn er i stand til at kunne opnå mere i sin hverdag og i sit liv. Dette er noget man ønsker for hvem som helst, og især for dit barn.

Varmt tøj kan nemlig være meget betydeligt for hvor meget energi dit barn har i løbet af dagen kommer fordi hvis dit barn bruger al sin energi på og holde sin kropsvarme er der ikke meget overskud.

Vi er alle biologiske væsner med behov

Termotøj til børn kan være en god idé for mange, fordi i sidste ende er vi bare biologiske væsner. Formålet med vores eksistens er at videreføre vores gener. Vi er mere tilbøjeligt til at få videreført og skinner i flere generationer frem, hvis vi behandler vores børn godt.

Dette må være hele årsagen til, at vi behandler vores børn godt, men hvad med alle de følelser vi har til vores børn i form af at vi selvfølgelig elsker vores børn? Dette er en del af vores biologiske mekanismer for at viderebringe vores gener. 

Hvis man elsker et væsen, er man mere tilbøjelig til at øge chancerne for dets overlevelse. Kærlighed er derfor en meget god biologisk mekanisme til at videreføre vores gener. 

Termotøj bliver så det nye moderne middel til at få sat vores biologiske behov i verden.

Ikke forvent noget igen

En anden biologisk mekanisme er den psykiske tendens, at, når vi giver noget til andre, forventer vi noget igen, men det bør ikke være tilfældet vores børn. Jo på en måde alligevel, fordi vores børn gør os den tjeneste at videreføre vores gener, hvilket er at give meget igen.

Så, når du giver dit barn noget termotøj, kan du trøste dig selv med, at du beskytter dit barn på den lange bane.

Dette behov for at se eller få noget igen, er en lille udfordring i forhold til hele opdragelsen af børn. Det kan gøre os blinde over for hvad den egentlig rigtige handling er, hvis vi blander denne følelse, af at vi fortjener noget fra vores børn.

Selvom den nu er rart, hvis de vælger at bruge lidt mere tid sammen med os i deres termotøj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here