Home Andet Inspiration til planlægning af din indlandsferie

Inspiration til planlægning af din indlandsferie

0
Inspiration til planlægning af din indlandsferie

Hvis du har besluttet at ferien i år skal foregå hjemme, så er du garanteret langt fra den eneste. Står du ovenikøbet og mangler inspiration til hvad du mon skal fordrive tiden med, så får du her et par gode forslag, der forhåbentlig kan hjælpe lidt til.

Sommerhus Fyn

En klassiker, når det kommer til at holde ferie herhjemme i Danmark, er at tage i sommerhus. Mange ender ude ved vestkysten, hvor der er adgang til lækkert havvand og skønne klitter. En anden mulighed er et sommerhus Fyn. Det er måske lidt usædvanligt, men det er helt bestemt muligt at finde et dejligt sommerhus på fyn som kan danne rammerne for din næste ferie i indlandet!

Middelaldercenter Lolland

Har du nogensinde været på Lolland? Det er ikke sikkert, og hvorfor også overhovedet tage derned, hvis ikke man har familie eller en specifik årsag? Sidstnævnte får du nu. I Nykøbing Falster ligger der et stort middelaldercenter, som kan tage dig på en tidsrejse 610 år tilbage i tiden. Her kan du blandt andet både prøve middelalderens fantastiske maskiner og møde nogle af datidens fabeldyr. Det er også muligt at møde håndværkere, købmænd og modige riddere, der dyster på turneringsbanen. Hvis ikke det i sig selv er grund nok til at besøge Lolland, så er det ikke til at sige, hvad ville være det!

Rundtur Bornholm

Talende om endnu en lidt afsidesliggende ø, også mere end de førnævnte, ses Bornholm, der på trods af dens tætte geografiske lokation til Sverige, nu engang er dansk. Det er en helt igennem fantastisk ø, der virkelig har sit at byde på af både natur og kultur. Du bør dog på forhånd skaffe nogle gode sko at gå i, da det er en skam at køre rundt alle steder, i stedet for at gå og opleve på langsommere hånd.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here