Home Mærkedage Skal du stå for årets julefrokost for familien?

Skal du stå for årets julefrokost for familien?

0
Skal du stå for årets julefrokost for familien?

Årets hyggeligste og kærligste måned – december – nærmer sig hastigt. Derfor ser vi intet forkert i allerede nu at tænke i planlægning af julefrokoster og diverse julefester. Jo tidligere man starter planlægningen, desto mindre risiko er der for, at man bliver stresset i juletiden. Er du så heldig at skulle planlægge en julefrokost, så skal vi nok hjælpe dig igennem det. Der venter dig et stort planlægningsarbejde, men fortvivl ej; det skal nok gå.

Dato

Første vigtige opgave er at finde en dato for julefrokosten. Du er i den anledning nødt til at tage din familie med på råd, da det jo gerne skal være sådan, at alle kan deltage. At finde en passende dato kan dog være lettere sagt end gjort, da de fleste har travlt i månederne op til jul og ikke mindst i december. Du kan som vært evt. komme med en række forslag til datoer, som dine familiemedlemmer kan tage stilling til. Det er uden tvivl svært, men bør ikke være umuligt at finde en dag i november eller december måned.

Mad

Ingen julefrokost uden lækker julefrokost mad.

Mange kan nikke genkendende til, at maden spiller en vigtig rolle, når familien skal samles til årets julefrokost. Her sætter de fleste pris på at sætte tænderne i alt fra hvide sild, æg, laks og leverpostej til frikadeller, ribbensteg og tarteletter. Det kan dog være både tidskrævende og svært at forberede mad til et større selskab, hvorfor du kan overveje at bestille mad udefra.

Du kan med sikkerhed finde en passende lækker julefrokost menu online. KokkeKompagniet skal nok hjælpe dig med at få styr på maden – tøv derfor ikke med at kontakte dem for et tilbud.

Aktiviteter

Hvad laver man til en familiejulefrokost foruden at spise lækker julemad og drikke snaps? Det har vi undersøgt for dig. Som vært er det god stil at arrangere forskellige aktiviteter, så der er mulighed for at hygge sig mellem måltiderne. Blandt de mest julevenlige aktiviteter kan der nævnes følgende:

  • Pakkeleg
  • Quiz
  • Fremstilling af julepynt
  • Sang

Hvilken aktivitet vil mon falde i bedst jord hos din familie? Ingen kender din familie bedre end dig, hvorfor vi vil lade dig bestemme, hvad dagen skal byde på af sjove aktiviteter. Du kan evt. lade dine familiemedlemmer byde ind med gode idéer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here