Home Forebyggelse Tag en snak med din søn om spil og økonomi

Tag en snak med din søn om spil og økonomi

0
Tag en snak med din søn om spil og økonomi

Kommunikation er det vigtigste i en familie. Man skal kunne tale om tingene, og man skal kunne komme til en fælles løsning. Det gælder med alle dine familiemedlemmer. Om det er en kæreste eller en kone eller mand. Om det er børnene eller bedsteforældrene. Man skal kunne snakke sammen, især hvis der er et problem. Hvis der er det, så er det vigtigt, at man kan snakke ordentligt sammen om det, og at man forhåbentligt kan komme til en god løsning i fælleskab. Dette gælder også, hvis det kommer til din søn.

Alvoren i at sige det rigtige på den rigtige måde

Afhængig af drengens alder kan det desværre være uhyggeligt nemt at skubbe din søn væk, hvis du ikke kommunikerer ordentligt med ham. Det handler om at tale ordentligt og voksent til ham, så du ikke fornærmer hans intelligens. Man skal huske, at han konstant vokser og prøver at udvikle sig selv. Derfor bliver han konstant klogere. Så nytter det ikke noget at snakke til ham som en 8-årig, hvis han er 13. Så find det rigtige sprog.

Så handler det også om ikke at fornærme hans interesser. Ingen kan lide forandringer. Og det er netop det, du prøver på at gøre ved ham. Ændre hans interesser. Så man skal på en eller anden smart måde, for det til at lyde, som om du ikke prøver at ændre hans interesser. Du skal tale fornuft ind i ham nok til, at han selv kommer til konklusionen om at ændre sine interesser. Det er meget sværere gjort end sagt. For hvordan gør man det? Man skal næsten være uddannet psykolog for sådan et niveau hjerne drejning. Men det er ingen undskyldning.

Spil og gambling

Her snakkes der om spil, som kan udvikle sig fra harmløs spillere til fuldbyrdes gambling. Hvordan hjælper man sin søn med det? Skal man advare ham fra en tidlig nok alder? Er det nok? Man skal i hvert fald forsøge at snakke med ham om det. Ikke at gambling er fuldkommen dårligt for ham, det skal bare ikke tage overhånd. Man skal lære at styre sin økonomi. Der findes mange spillere fra www.greencasino.dk, som kan det. Det er vigtigt, at din søn bliver en af dem. Derfor handler det om at indføre gode værdier om penge og værdien af penge fra en tidlig alder. Lær ham, hvordan det hele fungerer og hænger sammen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here