Home Hverdagen Find det perfekte legekøkken til dit barn

Find det perfekte legekøkken til dit barn

0
Find det perfekte legekøkken til dit barn

Hvis der er noget der er sikkert, så er det at børn elsker at lege med et legekøkken. Et legekøkken er noget af det mest populære legetøj til børn, og det har det været gennem rigtig mange år. Et legekøkken er ikke bare et legekøkken! Legekøkkener er fyldt med både sjov og læring for familiens mindste, og så er det en leg der til evig tid kan udvikle sig. Derfor er et legekøkken det helt perfekte stykke legetøj til dit barn. Et legekøkken er også den helt perfekte gave, til barnet der har lært at stå selv.

www.littlehappy.dk/legekoekken finder du et bredt udvalg af de sødeste legekøkkener, som passer perfekt ind i et moderne hjem. Du finder nogle legekøkkener, som er så detaljeret, at de voksne næsten bliver helt misundelige på barnets legekøkken. Der er så mange fordele ved at give dit barn et legekøkken, at det næsten er dumt at lade være. Børn kan finde på så mange sjove lege med et legekøkken, at timerne vil flyve afsted for barnet.

Derfor skal dit barn have et legekøkken

Et legekøkken ser ikke bare sødt ud på børneværelset, det er nemlig fyldt med læring for barnet. Børn er vilde med at kopiere de voksne som de har i deres hverdag, og derfor er et legekøkken rigtig godt til børn. Hele familien kender til mad og køkkensituationen i hverdagen, og derfor er leg med legekøkken også en nem leg for barnet at give sig i kast med, fordi det er en så kendt situation for dit barn. Ofte er madlavningstid også den tid, der kan samle hele familien, et legekøkken er derfor en rigtig god leg for dit barn, hvor hele familien kan inviteres til at deltage. Legekøkkenet er fyldt med sjove timer for hele familien, men for dit barn er det også fyldt med læring. Fordelene ved et legekøkken er blandt andet:

  • Barnet udvikler sig – Når børn leger med legekøkkener vil barnet automatisk lege rollelege, som er så gode for børn. Rollelege hjælper børn med at forstå sig selv, samtidig med at barnet udvikler sig rigtig meget. Rollelege er gode når barnet skal lære noget om sine egne følelser eller hvordan man håndterer forskellige situationer. Du kan lære meget om dit barn ved at kigge på barnets rollelege, for at se hvordan barnet har det med forskellige situationer.
  • Barnet lærer at forstå sundhed – Når barnet leger med legekøkken og legemad er der rig mulighed for, at barnet kan lære om sunde madvaner. Det meste legemad kan købes enkeltvis, og derfor kan du også nemt vælge de fødevarer, som du synes er gode for dit barn at lære om. Når i sammen leger med barnets legekøkken, kan du fortælle barnet om hvordan man laver en sund tallerken.
  • Barnet stifter bekendtskab med mad – Det kan ofte være svært at få børn til at spise, men måske maden glider lidt nemmere ned, hvis barnet kender de forskellige ingredienser fra legen. Det kan være spisetid bliver lidt mere hyggelig, når barnet kan tænke på legetøjet mens maden glider ned.
  • Legen kan hele tiden udvikle sig – Med alt det tilbehør, som du finder til et legekøkken, kan legen konstant udvikle sig og derfor blive ved med at være sjov. Samtidig vil legen også udvikle sig i takt med at barnet udvikler sig, og når barnet smager ny mad, for så kan barnet pludselig lave flere retter i legekøkkenet.

Find det perfekte tilbehør til legekøkkenet

Der er næsten ikke grænser for, hvilket tilbehør du efterhånden kan finde til et legekøkken. Børn elsker at kopiere deres forældre, og jo mere deres legekøkken minder om det køkken de ser forældrene i, jo sjovere bliver legen for barnet. Derfor er det også sjovt, at der findes både ovne, opvaskemaskiner og køle/fryseskabe til legekøkkenet, som barnet kan få så meget sjov ud af. Samtidig findes der også alverdens køkkenmaskiner, såsom en røremaskine til børn eller en espressomaskine. Er barnet interesseret i andre dele af husholdningen, så finder du også både vaskemaskine til børn, samt tørrestativ og strygebræt, så barnet kan være med til at ordne vasketøj sammen med mor eller far. Med alt det sjove tilbehør, som du finder til et legekøkken, kan du være helt sikker på, at legen aldrig rigtig bliver kedelig for barnet, for så kan du tilføje noget nyt tilbehør, så legen bliver ved med at være interessant og sjov for dit barn.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here